Vigtig viden

E cigaretter som fremtidens cigaretter – Det sunde alternativ

E cigaretter er det sunde alternativ for cigaretterne. Det er naturligvis en stor omvæltning at skifte det ene ud med det andet, men det vil være det hele værd i længden. I dette indlæg forklarer vi hvorfor.

Hvad er E cigaretter?

Helt overordnet, er en E cigaret en batteridrevet enhed, der ofte er formet som en almindelig cigaret. E cigaretter kan ligeledes indeholde nikotin, som naturligt findes i tobak. Den helt store forskel er, at man ikke inhalerer røg men altså forbrændingen. Ved normal rygning forbrænder man tobak, og det skaber tjære og usunde kemikalier. Disse omfatter faktisk 99% af alle de problemer, der kædes sammen med rygning. E cigaretter består modsat af forbrænding af damp, hvilket er betydeligt sundere end den almindelige cigaret. E cigaretten har nemlig et hylster, der indeholder såkaldt e-væske. Denne opvarmes og dampes, når der inhaleres. Det er denne e-væske, der indeholder nikotin og aroma.

Hvad er fordelene ved E cigaretter?

Først og fremmest medfører de ingen lugt, som almindelige cigaretter gør. Det er en stor fordel, samtidigt med, at du ikke inhalerer de mere end 4000 kemikalier, der ligeledes findes i cigaretter. Forskning bekræfter nemlig, at E cigaretten er sikrere. E cigaretten indeholder nemlig færre kemikalier, hvilket generelt vil forbedre helbredet, både på kort og lang sigt. Herudover kan du ryge, stort set, hvor du vil. De fleste offentlige steder tillader e cigaretter, lige så vel som at du i hjemmet ikke skal frygte lugten. Miljøet skades ikke, og dampen forsvinder hurtigt. E cigaretten er stadig relativt nyt, hvorfor man ikke kan gå i detaljer om spørgsmålet om sundheden. Herunder hvilke sygdomme man har muligheder for at undgå. På det område, er det stadig diffust. Mange rapporter (som ovenstående) bekræfter dog færre kemikalier og den åbenlyse mangel på tjære, som vil styrke helbredet.

Det lukrative valg

En stor fordel er de økonomiske goder, du kan få ved at ændre dine rygevaner.

Der er flere penge at spare, end hvad man lige skulle tro. Faktisk kan du spare helt op imod 80% af dit forbrug ved at skifte cigaretten ud med en e cigaret. Det skal selvfølgelig understreges, at det afhænger af det individuelle normale forbrug. Det kan dog konkluderes, at et forbrug på en pakke cigaretter om dagen (hvilket anses som højt – men mange mennesker er på det stadie) kan medføre en besparelse på mere end 10.000 kroner om året. Dette eksempel er blot for at sætte tingene i perspektiv. Penge du sparer med god samvittighed, da du samtidigt vil forbedre dit velvære og dine omgivelser.

E cigaretter hos dindamp.dk

Hos dindamp.dk tilbyder vi en række e cigaretter. Vores mål er, at du får den bedste oplevelse, og at du begynder at forstå, hvorfor det er på tide at lægge cigaretterne og tobakken på hylden. Vi tror på, at ”dampningen” er fremtiden. Når forskningen for alvor kommer, tror vi, at det bliver et anerkendt produkt med endnu flere forbrugere. Det er tid til at forbedre sit eget helbred og velvære, men ikke mindst også vores omgivelser i form af medborgere og miljøet. Dampen er let og forsvinder i luften, som skåner miljøet og passiv rygning. Hos dindamp.dk sælger vi nikotin booster i seperat emballage, og den enkelte tank fylder ikke mere end 2ml. Ydermere er alle vores produkter godkendt af sundhedsstyrelsen.

Allerede nu kan du prøve produktet. Se mere her. Du kan altid kontakte os på +45 81 51 61 10, hvis du skulle have spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Derfor er coils vigtige i e-cigaretter

Coils er en vigtig del af e-cigaretten. De påvirker i høj grad både smag og damp og dermed hele din opfattelse af e-cigaretter. I dette indlæg vil vi forklare dig hvorfor, og hvad du skal være opmærksom på, når du skal investere i både coils men også din fremtidige e-cigaret.  

Hvad er coils?

Coil er den engelske betegnelse for den såkaldte fordamper, der sidder mellem væskebeholderen og mundstykket i e-cigaretten. Disse coils er ligeledes den bedste betegnelse for det på dansk, hvor fordamper ikke kan bruges om en genstand. Ydemere fordi coils blot er blevet integreret i sproget, når det kommer til e-cigaretter. Coils produceres af forskellige typer tråde såsom kanthal, rustfrit stål, nikkel og titanium.

Hvordan virker coils?

Processen foregår ved, at du trykker på den lille knap, som sørger for, at batteriet tændes og sender strøm til denne her tråd. Tråden opvarmes således, og dette bringer e-juicen i kog. Det kan sammenlignes med en ganske almindelig glødepære, der glødes op og kan udsende varme og lys. Her bliver det blot e-juicen, der opvarmes, således at der kan inhaleres damp for forbrugeren.

Herudover er det vigtigt, du vælger de rigtige coils præcis til den e-cigaret, du allerede har eller overvejer at købe. Det betyder nemlig noget, om din e-cigaret er fra det ene brand, og din coil er fra et andet. Det er nemlig de færreste modeller, der er kompatible med forskellige coils. Vær derfor opmærksom på dette, når du er overvejer din fremtidige løsning.  

Fordele & ulemper ved færdiglavede coils modsat byg selv

Coils opleves både som færdiglavede, men man kan også bygge dem fra bunden. Fordelen ved de færdiglavede er, at det naturligvis er det letteste og mest tidsbesparende. Herudover får du kvalitetsdamp, hvor du måske går op i de mindste detaljer på din e-cigaret i forhold til smag og damp. Ulempen vil nemlig være, at det bliver en meget simpel løsning, hvor der ikke bliver kredset om disse mindste detaljer, som vil fremme oplevelsen. Det er den klare fordel ved at bygge selv, men vi vil dog stadig anbefale jer at investere i de færdiglavede. Forskellen er ofte kun bemærkelsesværdig hos de helt garvede el-dampere, og derfor kan den generelle forbruger sagtens stille sig fuldt tilfreds med en færdiglavet version.

Coils hos dindamp.dk

Hos dindamp.dk udbyder vi forskellige coils fra kendte brands såsom Aspire, SMOK og Eleaf. Disse er gode på hver sin måde, men fælles for dem er at levere en rigtig god smag samt fyldig damp, som i den grad fremmer din oplevelse. Dindamp.dk udbyder nikotin seperat, og vi sælger ikke tanke over 2ml. Derudover er alle vores varer godkendte af sikkerhedsstyrelsen. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde coil til netop din el-cigaret. Se udvalget her. Skulle du have spørgsmål, kan du altid kontakte os på +45 81 51 61 10. 

Oplev den bedste e-væske ved at blande aroma og nikotin

Aroma og nikotin kan med fordel blandes, når det kommer til at få det bedste ud af din e-cigaret. I dette indlæg vil vi hjælpe dig godt på vej, inden du skal til at blande, således at du kan få den bedste oplevelse.  

Hvad er aroma og nikotin?

Aromaen er den karakteristiske smag i en fødevare eller et nydelsesprodukt. Nikotin giver måske mere sig selv, men det bliver syntetisk produceret og er et kraftigt vanedannende stof, som tusindvis af danskere oplever. Nikotin skaber dopamin i nerverne, hvilket giver en behagelig følelse, som giver blandt andet rolighed og velvære. Der opleves et meget mildt rus, men det kan føles af meget.

Hvad bruges aroma og nikotin til?

Aroma findes i utallige produkter. Der findes både naturlige aromaer og kunstige aromaer. De naturlige kommer fra planter og olier, og begge former bruges således i husholdningen, men vigtigst af alt i erhvervsmæssige sammenhænge. Dette kommer til udtryk i alverdens mejeriprodukter samt sodavand, spiritus og tobak – for blot at nævne nogle få eksempler.

Aroma har en utrolig vigtig funktion i mange velkendte produkter. Nikotinens funktion er således mere simpel, men ikke desto mindre vigtig for mange mennesker. Nikotin stammer fra en række planter, men i denne sammenhæng er tobaksplanten værd at nævne.

Indholdet af nikotin i en tobaksplante er mellem 2% og 7%, og dette bruges åbenlyst i cigaretter, som giver omtrent 3 milligram nikotin i én cigaret. Der findes faktisk ligeledes meget små spor af nikotin i enkelte grøntsager såsom kartofler og tomater. Men det primære brug er således til at skabe det her rus i cigaretter og i nyere tid selvfølgelig e-cigaretter.

Hvordan fungerer det i forhold til e-væsker?

Aroma og nikotin er et eminent makkerpar i din e-cigaret. De kan nemlig kombineres og skabe E-væske, som er grundlaget for din damp. Nikotin fås i en såkaldt VPG base, som er fundamentet for, at din E-cigaret kan dampe. Denne blandes med aroma, da VPG basen i sig selv er neutral og ikke vil skabe en særlig god smag. Aroma og nikotin i en blanding gør til gengæld, at du kan tilføre det bedste fra to verdener. Du kan skræddersy dit valg efter helt egen smag. Det er dog vigtigt at understrege, at vi sender aroma og nikotin i forskellig emballage, da vores e-væsker ikke indeholder nikotin som udgangspunkt. Vi sælger tanke med maksimalt 2ml i, og samtlige af vores produkter er godkendt af sundhedsstyrelsen.

Aroma og nikotin skal dog blandes efter visse gode huskeregler. Du bør nemlig maksimalt blande 15% aroma i din e-væske, da det ellers kan blive for kraftigt. Den resterende del kan du roligt fylde ud med denne her VPG base.

Hvorfor er det en fordel at blande selv?

De fleste ville nok regne med, at det er besværligt at blande på egen hånd. Det er dog nemmere og en del mere lukrativt. Det vil samtidigt være muligt for dig at blande dig frem til det helt rigtige forhold. Du kan også kombinere aromaer og skabe din helt egen aroma. Mulighederne er mange, og det kan kun anbefales at begynde at blande selv.  

Aroma og nikotin hos dindamp.dk

Hos dindamp.dk, kan du med tryghed finde dine næste produkter, når du skal til at blande din favorit e-væske. Vi har flere forskellige smagsvarianter, hvor du med garanti vil kunne finde noget til din smag. Du kan se de forskellige varianter her. Den aroma kan du kombinere med en af vores nikotin løsninger, hvor du kan op- eller nedjustere præcis efter dine behov. Se vores nikotin baser her.