CRAFTED -The Custard- 30ML Aroma
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CRAFTED -The Custard- 30ML Aroma

Smagsprofilen:

* THE CUSTARD *

 

Kompleks vanillecreme med nuancer af karamelcreme, hvid chokolade, hasselnødder braiseret med brunt sukker, fløde, citron og mange hemmeligheder.

99,00 kr.
Inkl. moms
check På lager
Du får 24.8 DinPoints i belønning, når du køber 1 af dette produkt. Belønningen kan bruges til at betale for dine næste ordrer, konverteres til kuponkode.
Luk
  • Alle dataoverførsler foretages igennem en sikker SSL forbindelse for at beskytte dit indkøbt Alle dataoverførsler foretages igennem en sikker SSL forbindelse for at beskytte dit indkøbt
  • Alle ordrer lagt inden klokken 16:00, bliver afsendt samme dag. Alle ordrer lagt inden klokken 16:00, bliver afsendt samme dag.
  • 14 dages returret. Aroma,Væske,Nikotin Base og Kits skal være uåbnet. 14 dages returret. Aroma,Væske,Nikotin Base og Kits skal være uåbnet.
 Kundevurderinger og anmeldelser
Ingen har skrevet en anmeldelse endnu

Smagsprofilen:

* THE CUSTARD *

 

Kompleks vanillecreme med nuancer af karamelcreme, hvid chokolade, hasselnødder braiseret med brunt sukker, fløde, citron og mange hemmeligheder.

 

Hvad får du, og sådan blander du:

 

Inkluderet:

 

1 X 30 ml flasken (indeholder 30 ml Aroma. Skal blandes med Base væske, Må ikke dampes ren)

Alle CRAFTED kommer i ORIGINAL flasker af 30ml.

 

 

Instruktioner:

Hæld din aroma og base væske i flasken op til flaske skulderen

Ryst og lad den modne i den krævede tid (angivet på flasken)

 

Indeholder:  IKKE Køling/WS23/Mentol

Modningstid (Anbefalet) : 7 dages modning

Ekstra Om væsken: lidt Sød

Vi fra DinDamp anbefaler blanding 10-20%

 

Nikotin & base: 

Vi har også et stort udvalg af basevæsker, så står du og mangler VG, PG base, eller nikotin shots mm. Kan du se vores store udvalg af baser og nikotin shots TRYK her BASE OG NIKOTIN.

Køling:

Køling til dine væsker kan tilkøbes, TRYK HER: KØLING WS-3/WS-5/WS-23

Farver:

Du kan også sætte dig helt eget personlige præg på dine væsker med flotte farver: TRYK Her FARVE

 

 

 

Om Crafted Liquid:

 

Crafted Liquid blev grundlagt i Danmark 2014 og har et visionssæt: At udvikle ekstremt grundigt testede og unikke smag, der har til formål at tilfredsstille og imponere vapers over hele verden.

 

Kun at fremstille premium-produkter af høj kvalitet for at sikre, at vores smag bliver en smag oplevelse, der er højere end det sædvanlige.

 

Brug af et gennemsnit på 5-13 måneder til fremstilling af hver smag og mindst ca. 20 ingredienser til hver smagsprofil. For at sikre dig er vores produkter uforlignelige med andre smagsoplevelser derude.

 

Vi justerer omhyggeligt og finjusterer smagene under udviklingsprocessen for at opnå det ønskede resultat.

 

Før vi starter masseproduktionsprocessen med en smag, skal den passere den endelige testfase, som blandt andet inkluderer modning i 30 dage og derefter dampes i yderligere 30 dage bagefter ved hjælp af forskellige typer maskiner og indstillinger.

 

ALLE vores produkter testes på et avanceret laboratorium for at sikre dig, at der ikke anvendes eller udvikles / forekommer skadelige ingredienser i vores produkter. Vi tilbyder også adgang til MSDS-dokumenterne for alle produkter, vi tilbyder.

 

Hvis smagen opfylder vores meget strenge standarder med hensyn til kvaliteten og den smagsoplevelse, den skal levere, har den tjent sig en plads i produktionslinjen og kan findes i vores sortiment.

 

ALLE Crafted Liquid-produkter produceres på en certificeret fabrik og håndteres kun af professionelle kemikere i et ISO7-godkendt miljø i Danmark.

 

Vores mixolog Mads Randrup er konstant i færd med at innovere kunsten at blande smag, optimere brugeroplevelsen og fortsætte med at levere og udvikle kun de højeste kvalitetssmag, som du kan nyde.

 

 

craftedthe_4780
 Anmeldelser

Vær den første til at skrive din anmeldelse !

chat Anmeldelser (0)