Nitecore Intellicharger UM20
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nitecore Intellicharger UM20

169,00 kr.
Inkl. moms
block Desværre ikke på lager

  • Alle dataoverførsler foretages igennem en sikker SSL forbindelse for at beskytte dit indkøbt Alle dataoverførsler foretages igennem en sikker SSL forbindelse for at beskytte dit indkøbt
  • Alle ordrer lagt inden klokken 16:00, bliver afsendt samme dag. Alle ordrer lagt inden klokken 16:00, bliver afsendt samme dag.
  • 14 dages returret. Aroma,Væske,Nikotin Base og Kits skal være uåbnet. 14 dages returret. Aroma,Væske,Nikotin Base og Kits skal være uåbnet.
 Kundevurderinger og anmeldelser
Ingen har skrevet en anmeldelse endnu

Beskrivelse

Nitecore UM20 er en universel smart oplader kompatibel med næsten alle cylindriske genopladelige batterier, hvilket eliminerer behovet for at eje flere opladere. UM20 registrerer automatisk Li-ion, Ni-MH og Ni-Cd batterier, og via manuel udvælgelse kan du også oplade LiFePO4 batterier.

Parametre

Indgangsspænding: Micro USB DC 5V
Udgangsspænding: 4.2V ± 1% / 5V
Udgangsstrøm: 1000mA / 500mA
Kompatibel med:
Li-ion / IMR: 18650, 18490, 18350, 17670, 17500, 16340 (RCR123), 14500, 10440
Dimensioner: 100mm × 56mm × 35mm

Dette produkt leveres med

1x Nitecore UM20 Oplader
1 x USB-kabel
Enkel pakning. Klar emballage fra fabrikken, emballagen kan ændres uden varsel.
Integreret digital LCD-skærm. 2 sideknapper: MODE og SLOT. Intelligent kredsløb.

Funktioner

Kan oplades 2 batterier samtidigt
Kompatibel med og identificerer Li-ion (26650, 22650, 18650, 17670, 18490, 17500, 18350, 16340 (RCR123), 14500, 10440), Ni-MH og Ni-Cd (AA, AAA, AAAA, C) genopladelige batterier. opladning design til IMR batterier
Integreret LCD-panel viser klart ladningsparametre og fremskridt
To bekvemme sideknapper giver nem valg af specifikke batterityper og opladningsparametre
Intelligent kredsløb registrerer batteriets type og status, før du går i automatisk opladningstilstand (CC, CV, dV / dt)
 Registrerer automatisk batteristatus og vælger den rigtige spændings- og opladningstilstand (med undtagelse af LiFePO4-batterier, der kræver manuel valg)
 Kompatibel med LiFePO4 batterier
Kompatibel med batterier med lille kapacitet
Afbryder automatisk opladningen, når den er færdig
Funktioner overbelastning forebyggelse for at beskytte batterier
Funktioner temperaturovervågning for at forhindre overophedning
Lavet af slidstærkt ABS (brandhæmmende / flammefast)
Funktioner omvendt polaritetsbeskyttelse
 Designet til optimal varmeafledning
Certificeret af RoHS, CE, FCC og CEC

Betjeningsvejledning

Tilslut den ene ende af netledningen eller biladapteren. Sæt den anden ende af ledningen i en passende stikkontakt. LCD-displayet og alle indikatorindikatorlamper lyser, da opladeren kører en hurtig selvtest. Når testen er færdig, vises navnet på produktet på skærmen, stængerne vil dæmpe, og opladeren vil gå i standby-tilstand. Hvis der ikke registreres batterier inden for 1 minut, går opladeren automatisk i Eco Mode (LCD-skærmen slukker). Når et batteri er installeret i Eco-tilstand, skal du blot trykke på en hvilken som helst knap for at aktivere LCD-skærmen.
UM20 har to opladningsspor, som hver især oplader og overvåger et batteri uafhængigt. Sørg for, at de positive og negative ender svarer til de positive (+) og negative (-) symboler på opladeren, når du sætter et batteri. Forkert installation vil resultere i manglende initiering af opladningsprocessen.
Bemærk: UM20 er i stand til at oplade 3,7v Li-ion genopladelige celler, 1,2V, Ni-MH / Ni-Cd genopladelige batterier og 3,2V LiFePO4 batterier. Se ovenfor for beskrivelse af batteristørrelser.
Når et batteri først indsættes, vil UM20 køre en kort test, der får batteriindikatorstængerne til at lyse i rækkefølge fra bunden til toppen. Når testen er færdig, vil UM20 indtaste tint opladningstilstand. Hvis der forekommer usædvanlige omstændigheder, f.eks. Batteriindikatorerne blinker hurtigt, og "Err" vises på skærmen for at opfordre til øjeblikkelig fjernelse af batteriet.
I opladningstilstand blinker batteriindikatorerne rytmisk for at indikere den igangværende opladningsproces. Batteriets strømstatus og opladningsproces er angivet med antallet af søjler, der lyser konstant. LCD-skærmen viser også batterispænding, efterfulgt af opladningsstrøm og forløbstid i rækkefølge. Ved at trykke på siden "MODE" knappen vil cyklus gennem der oplades parametre. For at se opladningsprocessen for en anden opladningsplads skal du trykke på knappen "SLOT" for at vælge en ønsket slot. Når opladningen er færdig, lyser alle fem indikatorbjælker konstant og "Chg. Afslut "vises på LCD-skærmen.

Tips

UM20 er kompatibel med batterier af forskellig størrelse, derfor anbefales det at foretage en manuel justering af batteriets position inden for sporet, når der oplade visse batterier (f.eks. 26650 og AAA) for at sikre, at der er faste kontakter mellem begge sider af batteriet og Ladestikets metalkontaktpunkter.
UM20 er kun begrænset til opladning af Li-ion, Ni-MH og Ni-Cd genopladelige batterier. Brug aldrig i2 til andre typer batterier, da dette kan resultere i batterieksplosion, revner eller lækager, der forårsager skade på ejendommen og / eller personskade.
UM20 må kun bruges indendørs eller indeni et motorkøretøj. Udsæt det ikke for vand, høj luftfugtighed, lave eller høje omgivelsestemperaturer.
Lad ikke opladeren adskilles eller ændres.
Børn under 18 år bør overvåges af en voksen, når de bruger UM20.
UM20s sikre driftstemperatur er mellem 0 og 40 ° C.
Brug eller opbevar ikke opladeren i nærheden af ​​åben ild, direkte sollys, varmeapparater eller andre omgivelser i høj temperatur.

OBS:

batterier er ikke inkluderet

Produktinformation

 Anmeldelser

Vær den første til at skrive din anmeldelse !