VooPoo - Argus Air Pod 2ML 900mah
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ny

VooPoo - Argus Air Pod 2ML 900mah

Har du ledt efter en POD der passer til alle behov der samtidig er brugervenlig og flot? Så led ikke længere. Med Argus kan du benytte pods med indbygget coil, der blot skal smides ud, når coilen er færdig, eller tank med udskiftelig coil, den er kompatibel med alle coils, og kan levere store skyer, eller små sug med højt nikotin indhold.

289,00 kr. Vintage Grey
289,00 kr. Classic Black
289,00 kr. Vintage Brown
289,00 kr. Dessert Camouflage
289,00 kr.
Inkl. moms
  • check Vintage Grey
  • check Classic Black
  • check Vintage Brown
  • check Dessert Camouflage
check På lager
Du får 72.3 DinPoints i belønning, når du køber 1 af dette produkt. Belønningen kan bruges til at betale for dine næste ordrer, konverteres til kuponkode.
Luk
  • Alle dataoverførsler foretages igennem en sikker SSL forbindelse for at beskytte dit indkøbt Alle dataoverførsler foretages igennem en sikker SSL forbindelse for at beskytte dit indkøbt
  • Alle ordrer lagt inden klokken 16:00, bliver afsendt samme dag. Alle ordrer lagt inden klokken 16:00, bliver afsendt samme dag.
  • 14 dages returret. Aroma,Væske,Nikotin Base og Kits skal være uåbnet. 14 dages returret. Aroma,Væske,Nikotin Base og Kits skal være uåbnet.
 Kundevurderinger og anmeldelser
Ingen har skrevet en anmeldelse endnu

Argus Air - Det bedste fra begge verdener
Har du ledt efter en POD der passer til alle behov der samtidig er brugervenlig og flot? Så led ikke længere. Med Argus kan du benytte pods med indbygget coil, der blot skal smides ud, når coilen er færdig, eller tank med udskiftelig coil, den er kompatibel med alle coils, og kan levere store skyer, eller små sug med højt nikotin indhold. Du kan vælge at Manual eller Auto mode, Argus air har det hele.

 

Æstetisk og taktisk.
ARGUS air har et indbygget 900mAh batteri, 0,54” OLED-skærm, supportere alle PnP coils, kompakt og lille med en størrelse på 2 fingre. På trods af den lille størrelse er den spækket med udstyr og features.


Dobbelt Air flow system
ARGUS air kommer med et innovativt dobbelt air flow system, du skal blot vende din pod 180 grader, for at få enten et strammere eller løsere sug.


Multi brugs funktioner
ARGUS air kan bruges både med knap samt pneumatisk – begge metoder vil give dig tilfredsstillelse

 

GENE.AI, gør dit udstyr mere intelligent.
GENE.AI er muligvis den smarteste chip set i en elektronisk cigaret til dato. Med intelligent coil matching, auto og manual mode samt forslået styrke gør ARGUS  serien bekvemmelig og nem for brugeren.

 

Argus sikre din coil ikke brænder på
Hvis du ikke ved hvor mange watt din maskine skal være på, for at blive optimalt tilpasset til din coil, er VINCI den rette maskine for dig – den læser automatisk hvilken coil du har i, og tilpasser styrken efter det. Uden mulighed for at gå længere op end coilen tillader.


900mAh indbygget batteri.
VINCI Air serien kommer med et nyt 900mAh batteri, der er kraftigere og mere sikkert. Den tillader hurtig oplad med 5V/1A og kan blive fuldt opladet inden for 1 time.


Kraftfuld Magnet:
Ny opgraderet kraftig magnet tank sikre en nem og sikker måde at tage din tank af og på igen når du skal skifte coil eller tilføre væske.

1. Argus Air Device * 1

2.Standard Cartridge2ml * 1

3.Pod Cartridge2ml * 1

4.PnP-TM1* 1

5.Type-C Cable * 1

6.User Manual * 1

7. Power: 5W-25W

8.Build-in Battery: 900mAh

voopooargu_5272_16330
 Anmeldelser

Vær den første til at skrive din anmeldelse !

chat Anmeldelser (0)

Kunder, der købte denne vare, købte også