VooPoo - Vinci Air 30W - Pod - 900mah
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ny

VooPoo - Vinci Air 30W - Pod - 900mah

VINVI AIR er ikke blot en mindre model af Vinci mod pod. Dette er et alsidigt produkt der kombinerer elegance og kompakthed med en dejlig vape oplevelse. Lettere end et ur men rig på funktioner. 

275,00 kr. Space Grey
275,00 kr. Classic Red
275,00 kr. Carbon Fiber
275,00 kr.
Inkl. moms
 • check Space Grey
 • check Classic Red
 • check Carbon Fiber
check På lager
Du får 68.8 DinPoints i belønning, når du køber 1 af dette produkt. Belønningen kan bruges til at betale for dine næste ordrer, konverteres til kuponkode.
Luk
 • Alle dataoverførsler foretages igennem en sikker SSL forbindelse for at beskytte dit indkøbt Alle dataoverførsler foretages igennem en sikker SSL forbindelse for at beskytte dit indkøbt
 • Alle ordrer lagt inden klokken 16:00, bliver afsendt samme dag. Alle ordrer lagt inden klokken 16:00, bliver afsendt samme dag.
 • 14 dages returret. Aroma,Væske,Nikotin Base og Kits skal være uåbnet. 14 dages returret. Aroma,Væske,Nikotin Base og Kits skal være uåbnet.
 Kundevurderinger og anmeldelser
Ingen har skrevet en anmeldelse endnu

VINCI AIR
VINVI AIR er ikke blot en mindre model af Vinci mod pod. Dette er et alsidigt produkt der kombinerer elegance og kompakthed med en dejlig vape oplevelse. Lettere end et ur men rig på funktioner. Auto og Manual dual start mode, beregnet til både alm e-væske men også nikotinsalt, du skal blot vælge den PnP coil der passer bedst til dig, VINCI air er nemlig kompatibel med dem alle.

 

Småt er STORT.
Vinci Air har to luftindtag, to optændingsmetoder med en størrelse der svarer til 2 fingre. Den er 20% lettere og 30% tyndere end den almindelig VINCI model. På trods af alt dette, er Vinci air en af de mest funktions tunge pods på markedet.


Smuk uden på, mægtig inden i
VINCI air fabrikeres med det samme materiale, der er brugt til biler og tilføjes derefter med ekstra tekstur. Dette tilføjet med en flot skærm der viser dig alverdens parametre og funktioner, er der ingen tvivl om skønhed og kraft kombineres smukt i denne lille kompatible pod.

 

GENE.AI, gør dit udstyr mere intelligent.
GENE.AI er muligvis den smarteste chip set i en elektronisk cigaret til dato. Med intelligent coil matching, auto og manual mode gør den VINCI serien bekvemmelig og nem for vapers.


Nyd dampen – som du ønsker den.
Hvad enten det er via. Manual Eller Auto mode, can VINCI air give dig damp, præcis som du ønsker den. Kraftig, let, meget eller lidt – alt er muligt.


Dobbelt Air flow system
VINCI kommer med et innovativt dobbelt air flow system, du skal blot vende din pod 180 grader, for at få enten et strammere eller løsere sug.


VINCI sikre din coil ikke brænder på
Hvis du ikke ved hvor mange watt din maskine skal være på, for at blive optimalt tilpasset til din coil, er VINCI den rette maskine for dig – den læser automatisk hvilken coil du har i, og tilpasser styrken efter det. Uden mulighed for at gå længere op end coilen tillader.


900mAh indbygget batteri.
VINCI Air serien kommer med et nyt 900mAh batteri, der er kraftigere og mere sikkert. Den tillader hurtig oplad med 5V/1A og kan blive fuldt opladet inden for 1 time.


Kraftfuld Magnet:
Ny opgraderet kraftig magnet tank sikre en nem og sikker måde at tage din tank af og på igen når du skal skifte coil eller tilføre væske.

 1. VINCI Air Device*1
 2. VINCI Air Pod(2ml)
 3. PnP 1.0Ω*1
 4. PnP 0.6Ω*1
 5. USB Cable*1
 6. User Manual*1
 7. Material: Zinc alloy
 8. Power: 5W-30W
 9. Build-in Battery: 900mAh
voopoovinc_5275_16332
 Anmeldelser

Vær den første til at skrive din anmeldelse !

chat Anmeldelser (0)